´╗┐
Strandpaviljoen Soomers

Routebeschrijving

Komende vanaf Utrecht, Rotterdam en Amsterdam: Bij het Prins Clausplein richting Den Haag / Scheveningen. Aan het einde van rijksweg A-12 (Utrechtse Baan), bij de stoplichten rechts richting Scheveningen Bad / Kurhaus, Benoordenhoutseweg. Bij de volgende stoplichten links richting Scheveningen Bad / Kurhaus, van Alkemadelaan. Na vier stoplichten rechtdoor te hebben gereden, gaat de van Alkemadelaan over in de Zwolsestraat. De Zwolsestraat blijven volgen tot het einde, op de T-splitsing rechts richting parkeerterrein "Het Zwarte Pad".

Van "Het Zwarte Pad" naar Soomers:

Strandtent Soomers is goed bereikbaar, het ligt aan het begin van "Het Zwarte Pad". Direct na de slagbomen het eerste duinpad links nemen. Op de splitsing het rechter duinpad nemen. Soomers is de eerste strandtent rechts, direct aan de trap. Voordeel: Er hoeft niet door het zand gelopen te worden, denk aan ouderen en mensen met kinderwagens.

Openbaar vervoer:

Soomers is zeer gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer: Eindpunt bus 21 en 23 tevens eindpunt van tram 1 en 9. Zowel voor bus als tram geldt uitstappen bij halte “Het Zwarte Pad”.

Route strandtent Soomers

Strandtent Soomers via Maps

Neem contact op met Soomers

Strandtent Soomers
Adres: Zwarte Pad 57 c
2586 HZ, Scheveningen
Tel/fax: 070 3588706
Email: info@strandtentsoomers.nl
Voor evenementen/partijen graag e-mailen naar event@strandtentsoomers.nl